PROVINO PER HELL'S KITCHEN OGGI TRA LE 12 E LE 14




OGGI PARTECIPAZIONE ALLA PRIMA SELEZIONE DI HELL'S KITCHEN EDIZIONE 2017 ED HO PRESENTATO LA MIA NEW YORKER CHEESECAKE CON BASE DI BACI DI
DAMA, PIACIUTA MOLTO SIA COME IMPIATTAMENTO CHE COME CONTENUTO.


Piu' di un'ora e mezza di domande ed intervista, molta emozione, ma tanta tenacia e determinazione.
Spero mi ricorderanno come quella ultra40enne piena di energia, voglia di mettersi in gioco e tenacemente forte a reggere la pressione che si crea nella cucina piu' infernale d'Italia.

Today's first trial for Hell's Kitchen 2017 Edition and I presented my New Yorker cheesecake with bottom of the cake Baci di Dama's dough (made of real special nuts from Piedmont, butter and sugar): results was cake has been tested and was successfull.

More than 1 hour and a half of questions and interview, very emotional, but demonstating determination and toughness.
Hope they will remember a very joyful and energyful fortyeight year old lady, who really wishes to go under pressure in the most evil kitchen of Italy.



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